Workshop Songwriting

SONGWRITING INDIVIDUEEL / groepslessen bij Kielzog Hoogezand

Schrijf je graag je eigen muziek en teksten en wil jij je verder ontwikkelen op dit vlak? Jan Henk de Groot helpt je in deze individuele lessen op weg.

Singersongwriter Jan Henk de Groot kan je daar één op één in begeleiden. Wil je bijvoorbeeld meer weten over hoe je een catchy tekst schrijft, welke akkoorden lekker klinken onder een melodie of hoe je een goed liedje schrijft met een kop en een staart, start dan met de lessen Songwriting van Kielzog. Het podium op gaan hoort er natuurlijk bij: tijdens voorspeelavonden, de Sunday Jams en Kielzog on Stage kun je jouw eigen nummers voor publiek presenteren.

Jan Henk de Groot is bekend van nummers als ‘Mame van Michel’, ‘Kielsterachterweg’ en ‘Dubbelcassettedeck’. Vorig jaar verscheen zijn album ‘De Wolf is trug’ waarvoor hij de Streektaalprijs van het Dagblad van het Noorden ontving. Frits Spits over dit album: ‘Jan Henk is reeds wereldberoemd in de provincie Groningen maar met dit album verdient hij zeker in alle hoeken van het land te worden gehoord’. Jan Henk studeerde aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en begon zijn carrière met Engelstalige stukken. In 2001 kreeg hij de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland.

Als het je leuk lijkt om les te krijgen in liedjesschrijven/tekstschrijven, mail me dan op

info@janhenkdegroot.nl

Hieronder een foto met de cursisten van Muziekschool zuid in Stadskanaal

foto stadskanaal workshop

Informeer naar de mogelijkheden via CONTACTfoto huus van de taol sw wshttps://www.youtube.com/watch?v=b5xKTb_Y7Zw

3 gedachten over “Workshop Songwriting

 1. Hoi Jan Henk de Groot,

  Ik ben heel erg geïnteresseerd in het volgen van een singer songwriter workshop van jou. Wanneer gaat deze van start, waar kan ik me inschrijven en wat zijn de kosten?

  Ik zing in een live dj-formatie (www.housedieren.nl) maar maak hiernaast ook eigen muziek achter piano en houd erg van muziek van Jo Harman en oude klassiekers. Graag wil ik mijn schrijf skills verbeteren en ben op zoek naar inspiratie, motivatie en een stok achter de deur om mij hier meer in vast te bijten.

  Ik hoor graag van je.

  Alvast bedankt!

  Groet,

  Saskia Plaat
  06 44 580 398

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *