40 gedachten over “Gastenboek

 1. Reactie op de CD “Riff”:
  Ik heb de cd nu een keer of 8 beluisterd en vind het een erg indrukwekkend album.
  Mooie nummers ….., hele mooie nummers …… en een stuk of wat hardverscheurend mooi (o.a. Webcam 08, Cuddly guards, Fireworks over Amsterdam).
  Jan Henk (en allen die er aan hebben meegewerkt): van harte proficiat.

 2. Heb zaterdagmiddag jl. een heerlijk uur gehad .Was aanwezig bij het instore optreden van Jan Henk en band bij cd speciaalzaak Evelyn Novacek in Hoogezand. Was en ben nog steeds onder de indruk van het gehele plaatje,de muziek en de teksten in het bijzonder. Heb na afloop om een vistekaartje gevraagd en vervolgens een afspraak gemaakt. Jan Henk komt op 16 november a.s. naar de studio van Radio Compagnie. In het programma Country Stew gaan we dan luisteren naar de muziek en praten over het verhaal achter de man en zijn teksten. Wil je dit niet missen? Stem dan vrijdagavond 16 november a.s. om 18.00 uur af op Radio Compagnie: FM 105.2 en de kabel 105.0 Lukt het niet op vrijdag, ga dan een dag later naar http://www.radiocompagnie.nl en klik op uitzending gemist, Country Stew 2.
  Oh ja, voordat ik het vergeet: ‘Riff is een schitterende cd, met een zeer persoonlijk en emotioneel verhaal. Een cd die het waard is om een tijdje in de spotlight te staan!!”. Proficiat en veel geluk/luisterplezier met Riff.

 3. Vanmiddag jullie optreden in Ekehaar bezocht.
  Heel indrukwekkend. Natte ogen.
  Uiteraard ook de cd RIFF aangeschaft.
  Wij houden jullie in de gaten en komen zeker nog eens een optreden bezoeken.
  Groeten aan Pauline en de jongens uut stad Grunningen
  Jelte uut Emmen

 4. Jan Henk, genoten van de CD, prachtige nummers.
  Verheug me op de “warkwinkel “liedtie schrieven 6 dec. a.s. met jou
  Groet
  Henk Jan.

 5. mooie cd ben niet zo goed in het engels dochter van mij probeert het te vertalen probeer naar een optreden van jou te komen helaas is onze nu stuk groetjes adolf

 6. Vanmiddag onverwacht overdonderd door een prachtig huiskamerconcert, Geweldig en gezellig concept! En diep geraakt door het verhaal van Riff. Begrijp nu dat er mensen zijn die oudejaarsavond niet leuk vinden….. Tnx en tot gauw weer ziens!

 7. Erg genoten van jullie speciale optreden voor ons in Amsterdam. Het was bijzonder en erg indrukwekkend. Veel dank voor de warme diepe emotie die deze mooie nummers bij mij opriepen.

 8. Bennie en Lineke Elderman
  just now
  Your comment is awaiting moderation.
  Bedankt voor de fijne voorstelling in het kielzog Hoogezand.
  Mooie verhalen,decor,zeer goed geluid en licht.
  Ook de band was geweldig.
  Kippenvel,ontroering en blije momenten, het was meer dan de moeite waard om naar Hoogezand te gaan.
  Gr. Bennie en Lineke Elderman

 9. Was gisteren geweldig in Spijkerboor voor te weinig publiek.
  Volgende keer hopelijk meer mensen.
  En Paulien: Beterschap!

  Herman

 10. Hey Jan Henk,
  We hebben genoten van jullie optreden in Spijkerboor.
  Daarna de cd vele malen beluisterd, prachtig! Heb net jullie indrukwekkende artikel in de Flair gelezen!
  Groeten Josephine

 11. Afgelopen zaterdag was ik één van de handvol aanwezigen tijdens je optreden in VANSLAG te Borger. Het verhaal van je zoontje raakte me. Als vader ben ik sowieso gevoelig voor wat betreft leed van jonge kinderen, maar hoe jij en je partner jullie ziel bloot gaven roerde me diep. Dit gecombineerd met integere en melancholische teksten en knap gitaar- en vioolspel maakte deze avond onvergetelijk. Ik hoop dat Riff (de cd, maar vooral je zoon) al het geluk en voorspoed zal ontmoeten.

 12. Hoi Jan henk,net jullie verhaal gelezen over jullie zoon Riff in de Flair,hoe herkenbaar,ook onze dochter werd 4 jaar geleden geboren met een slokdarmafsluiting,ook zij leek 15 min. gezond en toen stortte onze wereld in!Gelukkig gaat het nu heel goed met haar,ik wens Riff en jullie als gezin alle goeds voor de toekomst.

 13. Voor het eerst kennis gemaakt met Jan Henk de Groot bij Restaurant de Drenthse a tijdens het Festivaldera festival .
  Aangenaam verrast helaas alleen de laatste drie liedjes gehoord maar ga zeker jou Agenda in de gaten houden om meer te horen .

  Bedankt voor het optreden en doe Martin korthuis de groeten van me .

  Frits Boverhof

 14. ik heb gisteravond in Spijkerboor genoten van de 3 Groninger troubadours…………….wat een avond met spiksplinter nieuwe liedjes en oude toppers van toen. Ik had het gevoel dat Alex stond te pronken met zijn muzikale zonen. Hulde

 15. Gisteravond genoten van het prachtige luisterconcert in Ons Noabershoes te Veelerveen van de Grunniger Troebadoers. Prachtige liedjes met machtig gitaarspel. Het is alleen al prachtig om te zien hoe deze Troebadoers zelf genieten op de bühne. Grote klasse mannen!!

 16. Hoi Jan Henk. Kreeg net van vriend te horen dat je optreden op 8 juni in Onstwedde is verplaatst naar 15 juni. Goed te weten want ik kom met wat vrienden die kant op.
  Alle goeds, Henk

 17. Moi Jan Henk

  Mooie site, compliment!
  Jouw liedjes en de manier waarop je ze brengt, spreekt mij erg aan.
  Had een vraag aan jou.
  Al enige jaren geef ik in mijn tuin, concerten.
  Naast de tuinconcerten op zondagmiddag, geef ik ook een Schemeravond concert.
  Hiervoor nodig ik altijd een gast uit.
  Vorig jaar waren dat de Stroatklinkers.
  Zou jij dit jaar mijn gast willen zijn?
  Mijn budget is niet zo groot, ik kan je 250 euro bieden exl BTW.
  We vullen dit concert, samen in en misschien iets samen doen?
  Datum is 18 juli, aanvang 21 uur.
  Het is altijd erg sfeervol en een leuk publiek.

  Groetjes KLaas Spekken
  0640239702

 18. Je nieuwe cd is weer top,ik luister hem nu heel vaak,
  Vooral vuurtje kieken vind ik mooi man, alleen nog de Mamme van Henkie

 19. hee JanHenk..echt …te gek, jij hebt opgetreden bij noarderwyn vandaag…samen gepraat even in de bar. …en.. je cd gekocht! Klink te gek… je hoort nog van me, gr vanuit t friese

 20. Gisteravond naar je optreden in Erf en Weide in Woudbloem geweest. Het was fantastisch! Prachtige sfeer, prachtige liedjes en heel knap gitaarspel. Ik heb de Kielsterachterweg de hele nacht in mijn hoofd gehad. Ik kende je liedjes alleen van Radio Noord, maar live is het nog veel mooier!

 21. Op 11 oktober genoten van het try out optreden in Haren! Muzikale top voorstelling
  voor een enthousiast publiek met een terecht staande ovatie tot besluit! Verheug me op het optreden in theater boerderij ‘erf en weide ‘ in februari. Dan is de voorstelling vast helemaal doorleefd.

 22. Zeer verrast door een life concert in kleine zeer sfeer volle kring gespeeld. Gelijk een groot fan geworden en blijf hem volgen, omdat HJ zingt in het dialect met zaken uit het leven gegrepen. Geweldig vriendelijke persoonlijkheid. Geen poeh ha of GROOTmoed. Erg blij met Joe.

 23. Jan Henk,
  we waren zaterdagavond 6-11 aanwezig bij je optreden in Café de Amer. We hebben je al vaak zien optreden maar we hebben nog nooit zo kunnen genieten als deze keer. Weet niet waardoor het kwam, de ambiance van de Amer misschien, het gezelschap van Town of Saints?
  Maar het enthousiasme spatte er van af, wellicht was je blij dat je weer eens “los” kon gaan, man man wat was het een spetterende avond. De cd De wolf is terug ligt weer in de auto en wordt weer menigmaal afgeluisterd. Bedankt voor de geweldige avond!

 24. Hee Jan Henk, lang geleden dat we je hebben zien optreden. De eerste keer in Spiekerboor, daarna op onze uitnodiging in Wijk aan Zee.
  In juli worden we zelf Grunnegers, we verhuizen naar Sellingen.
  We gaan je graag weer zien en horen in Bourtange als we net een week in Sellingen wonen.
  Groetjes Karen en Ronald. Wijk aan Zee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *